Acceso a tu menú de socio
El primer grupo de montaña online afiliado a la FEEC.
 Estás en: Club Excursionista Madteam » Els 100 cims
Els 100 cims

 

9711

Keyvan Torabi Asensio
Els Munts (1058 m) 03-01-2016
Andreu Garrigós Toro
01-01-2016
ANTONIO CORRALES VALLEJO
Turó d'en Galzeran o d'en Mates (485 m) 03-01-2016
(258)
Matagalls (1697 m) (202)
Pedraforca (2497 m) (183)
Sant Jeroni (1236 m) (177)
La Mola de Sant Llorenç del Munt (1104 m) (171)
Enric Garcia Muñoz (175)
Encarna Del Castillo Poza (175)
David Godoy Simon (166)
Conxa Vilaplana Mateu (162)
Eloi Guasch Cots (158)

Si ets soci del C.E.Madteam i vols participar en el projecte dels 100 cims, envian's els teus cims per a que els validem mitjançant el formulari que trobaras entrant » AQUI « (has d'estar validat com a soci)

Extracte de la plana web de la FEEC

El dissabte dia 1 de juliol s’inicià aquesta innovadora activitat organitzada des de la pròpia Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’objectiu de la qual és fer conèixer les diferents contrades del nostre país mitjançant l'excursionisme. Es tracta d'assolir un centenar dels cims més representatius i característics de Catalunya.

Mitjançant la pàgina web de la FEEC tothom podrà conèixer en temps real l’evolució de l’activitat, els cims assolits per cada federat, el cim amb més ascensions, penjar fotografies o el track de gps, afegir aportacions al fòrum especialment obert per l’activitat, etc..  http://www.feec.cat/activitats/100-cims

El repte dels “100 cims” no és una competició. La FEEC, a proposta de les Delegacions Territorials, ha elaborat un catàleg amb els cims més representatius i característics de Catalunya. Dels cims del catàleg, cadascú pot escollir els cent cims que li siguin més atractius i que li permetin superar el repte.

No és un repte apte únicament per a les persones més ben preparades, sinó que tothom hi té cabuda, ja que en el catàleg hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als 3.000 del Pirineu.

Definició

Es tracta d'assolir un centenar dels cims més representatius i característics de Catalunya. Les muntanyes que apareixen en el llistat són característiques per algun motiu, ja sigui, les seves característiques físiques, la seva història, o qualsevol altre fet que en facin un cim emblemàtic. Aquest catàleg ha estat elaborat per la FEEC a proposta de les Delegacions Territorials.

La finalitat que es pretén amb els "100 cims" és el fet de conèixer les diferents contrades del nostre país mitjançant l'excursionisme. Per tant, no és un repte apte únicament per a les persones més ben preparades, tothom hi té cabuda ja que en el catàleg hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als 3.000 del Pirineu.

Qui hi pot participar?

Hi poden participar totes les persones que tinguin llicència federativa, amb independència de quin sigui el tipus de llicència que tinguin i des dels 7 anys d'edat.

Cims puntuables

Són puntuables els cims que figuren en el llistat de la FEEC. El llistat s'ha elaborat amb cims inclosos dins el territori de Catalunya, però també se'n proposen d'Andorra i la Catalunya Nord.

A més es dóna l'opció a fer fins a 10 cims que estiguin fora de l'àmbit del llistat i que siguin remarcables per la seva alçada, les seves característiques geogràfiques o qualsevol altre motiu.

Com funciona l'activitat?

• Per a que un cim tingui validesa s'haurà d'assolir per qualsevol dels seus vessants. S'entén que, com a excursionistes, no es farà ús de cap tipus de mitjà mecànic per assolir un cim.
• No hi ha un mínim de cims a fer en un any, ni tampoc hi ha limitació en el nombre de cims assolits per dia.
• No hi ha un termini per a efectuar les ascensions.
• Per a que una ascensió tingui validesa ha d'estar avalada pel President de l'entitat a la qual pertanyi el federat.
• Es tracta d'un reconeixement honorífic i, per tant, no s'establirà cap classificació per nombre de cims assolits, ni per cims assolits en un determinat període de temps.
• Anualment, la FEEC, farà el reconeixement als federats que hagin assolit els "100 cims".
• En la plana web de la FEEC hi ha un formulari on el federat podrà inscriure la seva ascensió, però no li serà comptabilitzada fins que el President de la seva entitat no l'hi hagi validat l'ascensió. Aquesta fitxa inclourà les dades bàsiques de l'excursió (dia i cim assolit) i podrà fer-se servir per a més d'una persona, és a dir, si es tracta d'una excursió col·lectiva només caldrà omplir una fitxa. L'interessat o l'entitat a la qual pertanyi farà el lliurament de l'original de la fitxa a la FEEC.
• Com a una consideració especial, els federats de més de 60 anys poden justificar fins a un total de 50 cims, amb una validació del President de la seva entitat en la qual acrediti que han assolit els cims en una data anterior a l'inici de l'activitat dels "100 cims".
• L'inici de l'activitat serà el dia 1 de juliol de 2006 i, com ja s'ha indicat, només seran vàlides les ascensions efectuades amb posterioritat a aquesta data, tret del cas dels federats de més de 60 anys.
• Els federats que ho desitgin podran fer arribar a la FEEC el track o la descripció de la ruta realitzada. Aquestes informacions es penjaran a la plana web de la FEEC per a que es puguin consultar.

Sorteig de material

Gràcies a l'aportació de material ofert per Lafuma, els primers 200 federats que validin el seu cim entraran en un sorteig de material ofert per aquesta marca de material esportiu i de muntanya.

Comitè regulador


Hi haurà un comitè format per 2 membres de la Junta Directiva i 2 membres del Consell, designats per aquests òrgans, que regularan qualsevol incidència que faci referència a aquesta activitat. La seva missió serà portar el control de les ascensions efectuades i resoldre els dubtes que puguin sorgir, així com aprovar els cims que no figurin en el catàleg.

www.feec.cat (29/06/06)Quiénes Somos  |  Nota Legal Blog  |  Política de Privacidad  |  Facebook  |  Contacto
© C.E.MadTeam 2004 - 2016. Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons